Vitamin Sea

Onze opdracht

Een nieuwe wind/zeebries laten waaien door dit appartement aan zee, dat was de wens van deze eigenaars. De technieken waren bovendien ook verouderd. SYBO vernieuwde alles en creëerde meer openheid, transparantie, rust en eenheid. Zo werden alle muren gesloopt en elke millimeter optimaal benut. Verder werden alle storende elementen in het interieur esthetisch geïntegreerd, zoals de schuifdeuren die verstopt werden in de wanden, de verwarming in vloeren muren en de ventilatie in de verlichting. Daarnaast creëerde SYBO een harmonieus geheel van materialen en kleuren, volledig afgestemd op de duinen en de zee. Maar ook de finishing touch nam SYBO voor haar rekening: schilderwerken, raamdecoratie én op maat gemaakt meubilair, zoals de tafel en zitbank in mortex. Van een frisse renovatie gesproken!

 

Totaalrenovatie
Totaalrenovatie
Totaalrenovatie
totaal renovatie appartement totaal renovatie appartement
Totaalrenovatie
totaal renovatie appartement
totaal renovatie appartement
totaal renovatie appartement
totaal renovatie appartement
totaal renovatie appartement
totaal renovatie appartement
totaal renovatie appartement
totaal renovatie appartement
totaal renovatie appartement
totaal renovatie appartement
totaal renovatie appartement
totaal renovatie appartement