NO STRESS garantie

01. Service van a tot z

We ondersteunen u in elke fase van uw project. Hulp nodig bij uw verhuis? Tijdelijk verblijven in ons comfortabele appartement tijdens uw project? Onderhoud van uw technische installaties? … We staan voor u klaar!

02. Jarenlange expertise

Uw huis renoveren is een belangrijk project dat u natuurlijk graag in ervaren handen legt. Onze jarenlange expertise en knowhow vormen een stevig fundament om op te bouwen.

03. Transparante aanpak

Tijdens uw renovatie droomt u natuurlijk van uw resultaat en wilt u vooral geen verrassingen. Dankzij onze 3D-ontwerpen, gedetailleerde uitvoeringstekeningen en moodboards weet u precies wat u mag verwachten

04. Focus op levenslang wooncomfort

Renoveren betekent ook denken aan de toekomst. Dankzij duurzame materialen en polyvalente oplossingen combineren we ultiem comfort met levenslang genieten.

05. Respect voor deadlines

Ons team organiseert uw project zorgvuldig, met respect voor de afgesproken opleverdatum.

stressloos

Dankzij een duidelijk stappenplan maken we van uw renovatie een woondroom:

stap
Stap 1

We luisteren naar u

Uw woondromen? Wij zijn een en al oor. Al uw wensen en verwachtingen brengen we in kaart, samen met de mogelijkheden van uw woning of appartement. Daarna maken we een gedetailleerde raming op.

stap
Stap 2

We ontwerpen tot in de kleinste details

Geen ontwerp zonder beeld. Daarom tekenen we alles uit in 3D, zodat u een goed zicht krijgt op het uiteindelijke resultaat. Maar we geven u ook stalen mee van de voorgestelde materialen, om op een rustig moment te bekijken. Want renovatiebeslissingen gaan uiteraard niet over één nacht ijs.

stap
Stap 3

We bereiden de werf minutieus voor

Tijd voor actie! We vertalen het 3D-ontwerp vervolgens in gedetailleerde uitvoeringstekeningen en maken de bijbehorende offerte op.

stap
Stap 4

We voeren uit en volgen op

Alles gaat door onze ervaren handen: afbraak- en ruwbouwwerken, technieken, isolatie, schrijnwerk, pleisterwerk, betegeling, maatmeubilair en afwerking. De nauwgezette coördinatie van SYBO volgt alles op en laat elke fase van het stappenplan netjes in elkaar vloeien.

stap
Stap 5

We blijven ook na de oplevering tot uw dienst

Natuurlijk staan we ook na het einde van uw project tot uw dienst. We ondersteunen u in het onderhoud van onder andere de technieken in uw woning of appartement.