Verbouwen zonder stress: Katrien en Lorenzo Van Coillie gingen in zee met SYBO

Totaalrenovatie

Renoveren, daar kun je beter niet zomaar aan beginnen. Een doordacht plan en technische knowhow zijn essentiële bouwstenen voor een goed resultaat. Dat dachten Lorenzo en Katrien Van Coillie uit Brugge ook. Ze lieten de benedenverdieping van hun woning volledig verbouwen door SYBO: de muur tussen woonkamer en keuken werd afgebroken, er kwam een nieuwe vloer, maar ook nieuwe plafonds en een nieuwe keuken.

“We kenden Jos en Kelly en wisten ze dat ze met hun bedrijf renovatieprojecten in handen nemen. Dat schepte vertrouwen en maakte de stap natuurlijk al een stukje kleiner. En dat gevoel van vertrouwen werd tijdens het eerste bezoek van Kelly alleen nog maar versterkt. Haar professionele aanpak en eerlijke uitleg gaven ons dat duwtje in de rug.”

Renoveren zonder zorgen

“Toegegeven, het was geen makkelijke stap. Want na alle horrorverhalen die we al bij vrienden en collega’s gehoord hadden, zat de schrik er bij ons wel een beetje in. Toch bleek al snel dat dat bij SYBO nergens voor nodig was. De adviezen van hun architect en de expertise van hun vakmensen boezemden ons meteen vertrouwen in. Alles verliep heel vlot volgens een vooraf afgesproken stappenplan, waaraan SYBO zich ook stipt hield. Zo zagen we in dat renoveren ook echt zonder stress kan, en dat onze vrees onterecht was.”

Alleen dromen van het eindresultaat

“Eigenlijk hoefden we alleen nog maar te dromen van het eindresultaat. En dat deden we dan ook letterlijk in de SYBO-droom, het appartement dat SYBO ter beschikking stelt gedurende de verbouwing. De renovatie vond bovendien midden in de eerste coronaperiode plaats. Daardoor moest er natuurlijk veel digitaal verlopen en was er minder persoonlijk contact. Toch werden al onze vragen snel en correct opgevolgd. Kortom: voor ons geen renovatienachtmerries, alleen maar positieve herinneringen.”

Aandacht voor persoonlijke stijl

“Als we de sterktes van SYBO samenvatten, dan is dat vast en zeker hun streven naar de hoogste kwaliteit en hun feilloos aanvoelen van onze persoonlijke stijl. Het resultaat is ons helemaal op het lijf geschreven, het past bij wie wij zijn. Wat maakt dat het ontzettend veel fijner thuiskomen is nu. Toch wel belangrijk in deze tijden, waarin we steeds vaker thuis zijn én werken.

En last but not least: één centraal aanspreekpunt waarbij we vlot terechtkonden zorgde ervoor dat de communicatie heel vlot verliep. Dat SYBO je volledig ontzorgt is helemaal geen loze belofte. SYBO maakt het meer dan waar!”

Wilt u ook renoveren zonder stress? We helpen u heel graag verder.