Uw TV en uw interieur, één harmonieus geheel

Uw TV en uw interieur, één harmonieus geheel

Hoe je het ook draait of keert, een televisie op een stijlvolle manier een plaats geven in uw interieur is een heuse uitdaging.

De toestellen zijn al lang niet meer zo lomp en lelijk als ze geweest zijn, maar om een echt mooi exemplaar te vinden, moet u wel diep in uw portefeuille tasten.

Omdat de TV nog altijd een prominente plaats inneemt in ons dagelijks leven, maken wij er een erezaak van om uw televisietoestel op een functionele en mooie manier te integreren in uw woon- of slaapkamer.

Dit kunnen we op verschillende manieren:

Open kastwand

We kunnen de TV een plaats geven in een open kastenwand. Het scherm blijft dan wel zichtbaar, maar het hangt ‘verborgen’ tussen de rest van de kastruimte. Eventueel kan men verplaatsbare elementen gewerkt worden om voldoende ruimte te maken als men effectief wil TV kijken.

Gesloten kast

Het lijkt old school, maar het is helemaal terug van weggeweest om de TV in een kast te plaatsen. Zo zit het toestel helemaal verborgen als men het niet gebruikt. Schuif- en/of draaisystemen zorgen er dan voor dat het toestel verschijnt om comfortabel TV te kunnen kijken.

Schuifpanelen

U kan er ook voor kiezen om met een schuifwand te werken die het scherm verbergt als u hem niet gebruikt en naar onder (bijvoorbeeld voor de haard) kan geschoven worden als u televisie wil kijken.

Ook schuifdeuren kunnen de functie krijgen om de technische apparatuur subtiel te verbergen.

Of helemaal anders…

U kan het natuurlijk ook helemaal anders aanpakken en van uw TV net dé eyecatcher in uw interieur maken. Kies voor een muur in een passend kleur en hang dan ook niets anders dan uw scherm. Een stijlvol kader voor uw scherm kan ook voor een heel mooi effect zorgen.

Vereiste is dan natuurlijk wel dat u weg kan met de decoder en dergelijke, maar ook daarvoor zoeken we samen een passende oplossing.

Op zoek naar vernieuwende ideeën of inspiratie om uw interieur een upgrade te geven?
Wij helpen u graag op weg!