Renoveren? Niets dan voordelen!

Leefruimte rust

(maar ook als nieuwbouweigenaar kunt u bij ons terecht)

Verbouwen kan in alle levensfases, van de jongere bouwheer die net zijn eerste woning aankocht tot de eigenaar die al vele jaren in zijn huis woont of een tweede verblijf aankochten en die op zoek is naar een hoogwaardige en toekomstgerichte update. Een doordachte renovatie is meer dan een goed idee, want het biedt tal van voordelen. In deze blog zetten we ze op een rijtje.
 

Meer comfort

Een fijne woning is een comfortabele woning. Eentje die helemaal past uw levensstijl en waar het dus aangenaam vertoeven is, maar die ook voorzien is van de juiste technieken op energievlak en daardoor beantwoordt aan de meeste actuele regelgeving. Een doordacht masterplan is daarom geen overbodige luxe.
 

Meer authenticiteit

Het (historische) karakter van uw woning behouden, maar toch niet inboeten aan modern comfort? Dat kan perfect met een renovatie die niet alleen rekening houdt met de ziel van uw huis, maar waarbij ook bepaalde materialen of elementen perfect kunnen gerecupereerd worden.
 

Meer financiële ademruimte

Alle werken in één keer laten uitvoeren kan een behoorlijke dure dobber worden. Gelukkig hoeft dat bij renovatie niet altijd. U kunt uw woning perfect in fases verbouwen, wat dan weer wat financiële ademruimte geeft. Veel bouwelementen, zoals dak en muren, kunnen meestal gerecupereerd worden, wat ook weer scheelt in de totale bouwkost.

PS Ook in BTW scheelt het een serieuze slok op de borrel, want u betaalt slechts 6%. Bij nieuwbouw is dat 21%.
 

Meer afgestemd op veranderende behoeften

Door de jaren heen kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor aanpassingen aan uw woning nodig zijn. Een weloverwogen renovatie met een goed plan houdt niet alleen rekening met uw huidige leefcontext, maar ook met die van morgen. Slim verbouwen is dus toekomstgericht verbouwen.
 

Meer waarde

Uw verbouwde, energie-efficiënte woning stijgt aanzienlijk in waarde, omdat het niet alleen uitblinkt in comfort en structureel verbeterd is, maar ook voldoet aan alle wettelijke richtlijnen. Wist je dat een aantal wettelijke richtlijnen voor nieuwbouw te ‘omzeilen’ zijn met een slimme verbouwing?
 

Zorgeloos van al deze voordelen genieten?
Bij SYBO nemen we uw traject van a tot z in handen
en hoeft u alleen nog maar uit te kijken naar het resultaat. Ontdek onze aanpak.

 

Wat met nieuwbouw? Ook daar helpen we u bij SYBO graag verder. Als u een woning of appartement casco aankoopt, maken we er met een goed inrichtingsplan een echte thuis van. We starten met een analyse van uw wensen én de mogelijkheden van uw woning. Dankzij een ontwerp op maat creëren we een volwaardige inrichting die helemaal aansluit bij uw persoonlijkheid en levensstijl. We kijken daarbij verder dan de standaard materialen en constructies, want we kiezen steevast voor hoogwaardige kwaliteit en out-of-the-box oplossingen, afgestemd op uw budget. Keuzestress? Die kunt u alvast schrappen, want onze experts gidsen u vlot door het aanbod met gericht en deskundig advies.

Meer weten over renoveren en de voordelen? Neem contact op met ons team en we gaan graag met uw wensen en dromen aan de slag.