Renoveren met SYBO: de familie Duquesne uit Tielt zag al hun wensen in vervulling gaan

Totaalrenovatie

De familie Duquesne uit Tielt besloot hun nieuwbouwwoning na twaalf jaar grondig af te werken, want buiten de keuken en de vloer was er nog niets echt in orde in de leefruimte. Ze vroegen SYBO om de handen uit de mouwen te steken.

“Toen we bouwden, hebben we de afwerking op de lange baan geschoven. We hadden kleine kindjes op dat moment en vonden dat niet meteen een goede combinatie met een mooie woonkamer. Een excuus om er niet aan te beginnen, zo kon je het misschien ook wel noemen.”

Leefruimte eindelijk afwerken

“We wisten niet goed waar we moesten beginnen, maar vast stond dat de leefruimte een tijdloos en ruimtelijk geheel moest worden dat minstens dertig jaar zou meegaan. Via de toenmalige zaakvoerder van meubelmakerij CIBO, een neef van mijn vrouw, kwamen we in contact met SYBO. Ze werkten lange tijd samen, en hij was heel positief over hen.

Dat kwam goed uit, want beseften dat we een ervaren partner nodig hadden om ons waslijstje aan wensen te vervullen. Zo speelden we niet alleen met het idee om de scheidingsmuur tussen de keuken en de leefruimte te verwijderen, maar ook om de vloer te vervangen en de keuken een opfrisbeurt te geven. Verder wilden we graag esthetische oplossingen voor de tv, de airco, het bureau, de geluidsinstallatie …”

Renovatiepartner met vakkennis

SYBO bleek van meet af aan de juiste keuze, want alles verliep zeer vlot. Ondanks het feit dat er met ontelbaar veel zaken rekening gehouden moest worden. Daar stonden we echt wel van te kijken. Er zijn ook altijd kleine onvoorziene zaken die naar boven komen tijdens de werken. Gelukkig werden die altijd héél netjes en snel opgelost. Wat we echt appreciëren is dat SYBO altijd gekozen heeft voor de beste en mooiste oplossing, maar niet altijd de makkelijkste. Dat betekent dat hun vakkennis heel doorgedreven is.

De interieurarchitect van SYBO speelde daarin ook een zeer grote rol. Als je gaat renoveren, of afwerken in ons geval, heb je al honderden magazines, websites en showrooms gezien, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dan komt een echte expert als geroepen. Het plan van de interieurarchitect was tien keer beter dan alle ideeën die we zelf hadden, én onze wensen werden allemaal vervuld.”

Warm en tijdloos resultaat

“We zijn dan ook erg blij met het resultaat. Het is een tijdloze, warme en gezellige leefruimte geworden. SYBO maakt er écht werk van, ze luisteren en denken uitgebreid na over je wensen. Bovendien merk je dat er vakkennis zit in de aangebrachte oplossingen én het is ook pas in orde als het helemaal in orde is. Oog voor detail hebben ze vast en zeker!

Uw woning laten renoveren of afwerken? SYBO helpt u heel graag verder. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.