Hoe uw interieur invloed heeft op u

Totaalrenovatie

Ons interieur, daar doen we regelmatig iets mee. Vaak zonder rekening te houden met wat een bepaalde inrichting met ons doet. En dat blijft niet zonder gevolgen. Denk maar aan die opleidingsruimte waar de akoestiek zo slecht was dat u hoofdpijn kreeg van het lawaai. Of de steriel ingerichte wachtruimte bij de dokter die u een koud en ongezellig gevoel gaf. Of dat drukke behang op kantoor dat u meer afleidde dan wat anders.

Met andere woorden: waar u ook bent, uw fysieke omgeving heeft een invloed op uw gemoed, stresspeil, productiviteit, creativiteit …

Eerst nadenken, dan inrichten

Een doordachte inrichting is dus essentieel voor een goede psychische en fysieke gezondheid. Daarom is het belangrijk om stil te staan bij de functies van een omgeving. Door corona is uw woning meer geworden dan alleen maar een plek om te wonen. We werken meer thuis, studeren meer thuis, vangen onze (klein)kinderen meer thuis op.

Dat brengt heel wat prikkels met zich mee, die u soms onnodig stress geven, maar die te vermijden zijn dankzij een weloverwogen inrichting en functiebestemming van uw ruimtes.

Want hoe fijn is het om na een drukke werkdag in een rustige omgeving thuis te komen? Of om nog even in alle rust verder te werken, terwijl uw partner het eten bereidt? Of om uw vrienden en familie te ontvangen in een warme omgeving waar ze zich welkom voelen?

Concreet aan de slag met SYBO

Als interieurspecialist helpt SYBO u met een optimale indeling en inrichting van uw woning. Hoe doen we dat?

  1. We luisteren naar u. En daar nemen we uitgebreid de tijd voor, want uw dromen en wensen in combinatie met uw levensstijl vormen het fundament van een woning waarin u zich gelukkig voelt.
  2. We brengen de functies van uw woning in kaart. Welke zijn de sociale, centrale plekken van uw woning (denk aan de keuken), waar wilt u tot rust komen (denk aan een leeshoekje), waar wilt u werken (denk aan eventueel een apart bureau) enzovoort?
  3. We creëren vervolgens rust in huis. Dankzij slimme oplossingen en vakkundig maatwerk gaat geen enkel hoekje verloren en optimaliseren we dus elke ruimte. Via een moodboard brengt onze interieurarchitect samen met u uw favoriete sfeermakers in kaart.

Op die manier creëren we een woning waarin u zich geborgen en relaxed voelt. Kortom: een echte thuis die bij u past.

Wilt u een woning die helemaal bij u past? SYBO helpt u graag verder. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.