Badkamerrenovatie: efficiënt van ontwerp naar relaxmodus

Badkamerrenovatie

We beginnen en eindigen er onze dag, en als het even kan is het ook dé plaats om tussendoor even te relaxen en te ontprikkelen. De badkamer staat bijgevolg met stip bovenaan het lijstje van essentiële ruimtes in huis, en dat betekent ook dat we ze niet lang kunnen missen. Maar wat als er een badkamerrenovatie op de planning staat? Geen reden tot bezorgdheid, want bij SYBO hanteren we een strakke planning zodat u in geen tijd weer in relaxmodus gaat.


Mix van technieken

Waarom een badkamerrenovatie een uitdaging is? Hier komen een heleboel disciplines en technieken samen: ruwbouw, elektriciteit, verwarming, sanitair, chape, waterdichting, betegeling, schrijnwerk, schilderwerken … Dus een grondige voorbereiding is dé basis voor een strakke en goed gecoördineerde aanpak. Dankzij onze knowhow, expertise en een sterk netwerk van ervaren bouwpartners en aannemers leiden we alles in goede banen en laten we alle fases netjes op elkaar aansluiten.


Hoe gaan we concreet aan de slag?

  1. Uw badkamer meten we in detail op, maar ook opportuniteiten voor een nieuwe indeling brengen we in kaart.
  2. Dan ontwerpen en visualiseren we de nieuwe inrichting door middel van 3D-tekeningen.
  3. Vervolgens stellen we materialen voor: van kranen en kapstokjes tot kleuren.
  4. In een volgende fase maken we gedetailleerde uitvoeringstekeningen en bepalen we afmetingen van de verschillende onderdelen, zoals douche, bad, badkamermeubel…
  5. In een coördinatievergadering met alle betrokken partijen bespreken we alle details en overlopen we de planning.
  6. Uw badkamer wordt steeds concreter, want in deze fase bestellen we de materialen die we vervolgens verwerken.
  7. Daarna gaan we echt van start: we schermen de woning af en coördineren alle afbraak- en opbouwwerken. Onze projectleider volgt alle fases op, controleert en anticipeert op de volgende stappen.
  8. Spannend, uw badkamer is klaar! Nog een flinke schoonmaakbeurt van de poetsploeg om alles weer spic en span te maken en dan … genieten maar!


Doorlooptijd?

Dankzij onze no stress-aanpak beperken we de gemiddelde doorlooptijd tussen de twee en vier weken.

Droomt u van een pareltje van een badkamer? Neem contact op met ons team voor een efficiënte badkamerrenovatie.